Omzetten naar generiek volume

Locatie

Zet om naar generiek volume

Bewerk > Omzetten

Volumes die gecreëerd werden door middel van commando's zoals Volumes samenvoegen, Volumes uitsnijden en Creëer subdivision primitief of gereedschappen zoals Rand afronden, Rand afschuinen en Bewerk subdivision bevatten een geschiedenis teruggaande tot aan de oorspronkelijke objecten. Ook bewerkingen door middel van andere volumes worden hierin opgenomen. Met het commando Zet om naar generiek volume kan je de geschiedenis van volumes verwijderen. Dit resulteert in een kleiner bestand. Opgelet: de bronobjecten van de volumes kan je hierna niet meer aanpassen.

Voer dit commando bijvoorbeeld uit op een kopie van de definitieve tekening om het bestand kleiner te maken wanneer je het opstuurt en laat afdrukken.

Om een object om te zetten naar een generiek volume:

Selecteer de om te zetten objecten.

Selecteer het commando.

Indien de selectie objecten bevat die niet kunnen worden omgezet, zal een venster verschijnen met de melding dat deze objecten gedeselecteerd werden.